In een kandidatenmarkt zoeken meer mensen op Indeed naar de juiste match

In een kandidatenmarkt zoeken meer mensen op Indeed naar de juiste match

Indeed attracts 180 million unique visitors each month, nearly double that of other job sites.

8 april 2015

We zitten pas op een kwart van 2015, maar het is al duidelijk dat we dit jaar van een kandidatenmarkt kunnen spreken.

De afgelopen maanden is de economie voor werkzoekenden verbeterd. De werkloosheid is, weliswaar geleidelijk, gedaald en veel van de huidige kandidaten zijn dan ook bezig met een volgende carrierestap door te zoeken naar de baan die het beste bij hen past.

In deze markt gaan meer kandidaten naar Indeed dan naar welke andere website dan ook. Indeed trekt meer dan 200 miljoen unieke bezoekers per maand, bijna het dubbele van andere vacaturesites.Toegang tot meer dan 16 miljoen vacatures en een toevoeging van 8,2 banen per seconde maken Indeed wereldwijd de favoriete bestemming van kandidaten. Werkzoekenden kunnen er banen vinden in meer dan 50 landen en in 28 talen.

Het zoeken naar vacatures gebeurt tegenwoordig veelal mobiel en de Indeed app is wereldwijd al meer dan 46 miljoen keer gedownload. Meer dan 50% van het verkeer op Indeed komt nu van mobiele apparaten en Indeed is de nummer 1 iOS en Android app in meer dan 20 landen.

Werkzoekenden gebruiken tegenwoordig meer informatie bij het zoeken naar een baan en maken gebruik van de 6 miljoen reviews van werkgevers op Indeed om meer te weten te komen over mogelijke werkgevers. 83% van de mensen die naar vacatures zoeken geeft aan dat reviews invloed hebben op hun beslissing over het wel of niet accepteren van een baan. Werkgevers kunnen interactie met kandidaten hebben via deze reviews en zo hun employer brand en bedrijfscultuur onder hun aandacht brengen.

Indeed werkt dagelijks met honderdduizenden bedrijven samen om werkgevers en gekwalificeerde kandidaten bij elkaar te brengen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Indeed jou kan helpen met het aannemen van nieuwe medewerkers.