Hoe zoeken kandidaten naar vacatures? [GRATIS webinar]

Webinar: Het nieuwe zoeken naar vacatures

In de afgelopen tien jaar zijn mensen gewend geraakt om websites te gebruiken om van alles op te zoeken, van vakanties tot restaurants tot woningen. Veel van onze dagelijkse beslissingen beginnen nu met een zoekmachine, zo ook het zoeken naar werk. Vandaag de dag gebruiken getalenteerde kandidaten vacaturezoekmachines om hun volgende baan te vinden.

Via een vacaturezoekmachine krijgt men een overzicht van alle banen op één plek zonder dat het nodig is om meerdere carrièresites of job boards te bezoeken. Dit is dé makkelijkste manier voor kandidaten om online te zoeken naar de baan die bij hen past. Mede vanwege het gebruiksgemak en de volledigheid is Indeed wereldwijd dan ook uitgegroeid tot de meest gebruikte vacaturezoekmachine.

Werkgevers moeten meegaan met het veranderende gedrag van werkzoekenden door op het juiste moment aanwezig te zijn wanneer iemand op zoek is naar een baan – wij noemen dit ook wel het moment van de waarheid voor de werkzoekende. We hebben dit moment gedefinieerd als het moment wanneer een werkzoekende online gaat om zich op een baan of bedrijf te oriënteren. De vacatures die zij op dat specifieke moment zien zijn relevant en zichtbaar voor hen. Met zoveel kandidaten online is het nog belangrijker om er op het juiste moment bij te zijn, vooral als je weet dat er in de regel slechts 33 vacatures bekeken worden en er nooit op 99% van de getoonde zoekresultaten geklikt wordt.

Woon ons webinar bij om meer te weten te komen over de werkzoekende en het moment van de waarheid. We zullen tips & tricks delen die gebaseerd zijn op gegevens van verschillende bronnen en waarvan wij denken dat zij je zullen helpen om de juiste kandidaten aan te trekken.

Meld je aan voor dit webinar