Recruitment = mobiel [gratis webinar]

Recruitment's Gone Mobile

Vandaag de dag is onze wereld grotendeels mobiel: dagelijkse activiteiten zoals het vinden van een restaurant en het lezen van het nieuws zijn compleet getransformeerd. Mensen houden hun mobieltje binnen handbereik en zijn er aan gewend geraakt dat ze op elk gewenst moment iets op kunnen zoeken, waar ze ook zijn. En dat is niet anders voor vacatures.

Steeds meer mensen hebben nu een smartphone en het zoeken naar werk heeft zich duidelijk verplaatst van de desktop naar mobiele apparaten. Met de opkomst van mobiel is het zoeken naar werk een stuk gemakkelijker geworden nu kandidaten relatief snel door vacatures kunnen bladeren en meteen kunnen solliciteren.We zien dat meer dan de helft van alle werkzoekenden die Indeed bezoeken, dat tegenwoordig doet op mobiel en het aantal mobiele sollicitaties groeit elke maand dan ook flink.

Voor wervingsprofessionals is deze trend zowel een enorme uitdaging als een geweldige kans. Het is nu cruciaal geworden dat organisaties sollicitaties kunnen verwerken vanaf elk denkbaar platform en apparaat. Gegevens van Indeed tonen namelijk aan dat werkgevers die mobiele sollicitaties accepteren twee keer zoveel geschikte kandidaten vinden.

Woon ons webinar bij waar o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Waarom het belangrijk is dat je site geschikt is voor mobiele sollicitaties
  • Het optimaliseren van je vacatures voor werkzoekenden op mobiel
  • Wat je organisatie kan doen om mobiele werkzoekenden aan te trekken

Meld je aan voor het gratis webinar