Alles over gesponsorde vacatures

Featured Video Play Icon

Elke dag bezoeken kandidaten Indeed om de baan te vinden die het beste bij hen past. Ze beginnen hun zoektocht door in te typen naar wat voor baan ze op zoek zijn en op welke locatie.

De zoekresultaten die ze dan te zien krijgen zijn een combinatie van organische vacatures (banen die gratis in onze zoekresultaten worden weergegeven) en gesponsorde vacatures (banen die worden gepromoot door werkgevers). Zoekresultaten worden afgestemd op de zoektermen die de kandidaten ingeven en worden gesorteerd op relevantie en de datum waarop de vacature voor het eerst is geplaatst.

Er worden elke dag een hoop nieuwe vacatures toegevoegd aan Indeed – zo’n 8,2 vacatures per seconde. Wanneer nieuwe banen verschijnen schuiven de organische vermeldingen naar beneden in de zoekresultaten. Door je vacatures te sponsoren op Indeed zorg je ervoor dat ze beter opvallen. Gesponsorde vacatures staan prominent aan de boven- en onderkant van de pagina, ook als de vacatures al enige tijd in de zoekresultaten staan.

De gesponsorde vacatures werken op basis van een pay for performance model. Werkgevers bepalen een maandelijks budget en betalen alleen wanneer een kandidaat op de link klikt om de vacature in zijn geheel te bekijken. Je bepaalt dus zelf hoeveel je wilt besteden en wij zorgen er vervolgens voor dat je vacature gezien wordt door passende kandidaten. Zo kun je zelf je wervingscampagne samenstellen, de ROI bijhouden en gemakkelijk een grote groep gekwalificeerde werkzoekenden bereiken. Je wordt bijgestaan door ons team wanneer je een campagne opzet op Indeed. Zij zijn beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en om je te helpen om aanpassingen te maken, zodat je de juiste doelgroep bereikt.

Neem contact met ons op om vandaag nog te starten met adverteren op Indeed.