Vind uw volgende nieuwe werknemer met Indeed CV

Featured Video Play Icon

‘s Werelds meest toonaangevende organisaties gebruiken Indeed CV, waar zij maandelijks miljoenen cv’s van gekwalificeerde kandidaten kunnen vinden. Zij vinden daar passende kandidaten door te zoeken naar de vaardigheden en expertise die hun organisatie nodig heeft. Indeed CV biedt werkgevers een eenvoudige manier om talent te vinden. Zoals werkzoekenden Indeed gebruiken om naar vacatures te zoeken, zo gebruiken recruiters en hiring managers Indeed CV om te zoeken naar en in contact te komen met toekomstige sollicitanten. Het grote aantal kandidaten dat gebruik maakt van Indeed CV stelt recruiters in staat om in een handomdraai resultaten te krijgen.

Recruitment professionals kunnen cv’s zoeken door één of twee zoekvelden te gebruiken.  Ook hebben ze de mogelijkheid om specifieke zoekopdrachten te creëren door te zoeken op basis van ervaring en opleiding. De geavanceerde zoekfunctie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een tweetalige ingenieur met 3 tot 5 jaar ervaring in Eindhoven te vinden. Recruiters kunnen zich inschrijven voor gratis e-mailalerts en zo een overzicht van nieuw toegevoegde en recent bijgewerkte cv’s ontvangen die overeenkomen met hun zoekopdracht. Bekijk de video om te ontdekken hoe u Indeed CV kunt gebruiken om geweldige kandidaten te vinden.

Indeed CV maakt het eenvoudig om te zoeken naar gekwalificeerde kandidaten. Hier volgen drie tips om succesvol contact te leggen met kandidaten:

  1. Personaliseer uw bericht

Recruiters kunnen de kansen dat een potentiële kandidaat reageert op hun bericht vergroten door te verwijzen naar de vaardigheden en ervaring van de werkzoekende en duidelijk uit te leggen waarom ze de juiste match zijn voor de functie.

Het personaliseren van een bericht kost meer tijd, maar het laat zien dat de recruiter aandacht heeft besteed aan het bestuderen van de kandidaat en dit leidt tot meer reacties van werkzoekenden.

  1. Leg uit wat de positie inhoudt

Geef zo ​​veel mogelijk details over de functie, de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de bedrijfscultuur wanneer u contact zoekt met een kandidaat via Indeed CV. Hiring managers kunnen op vragen van een kandidaat anticiperen door antwoorden op veelgestelde vragen te verwerken in het bericht. Maak een ​​geweldige eerste indruk en vergroot de kans om geschikte kandidaten aan te trekken.

  1. Stel uzelf beschikbaar

Denk altijd vanuit het perspectief van de werkzoekende en zorg ervoor dat er voldoende informatie beschikbaar is zodat een kandidaat inzicht heeft in de positie en hoe de sollicitatieprocedure zal verlopen. Recruiters moeten ervoor zorgen dat zij goed bereikbaar zijn, hun eigen naam en de naam van de organisatie waar ze voor werven delen en bovendien een link naar de vacature opnemen in hun bericht. Door deze gegevens te verstrekken wordt het proces menselijker en wordt de kans om een passende kandidaat te vinden groter.

Ga naar Indeed.com/resumes en zoek vandaag nog naar uw volgende geweldige nieuwe medewerker.