Hoe u geavanceerde cv-zoektechnieken gebruikt om de ideale kandidaat te vinden

Indeed CV desktop

We beschikken momenteel over meer dan 90 miljoen cv’s op Indeed. Zodra werkzoekenden hun cv uploaden, of aanmaken via ons template, kunnen ze gevonden en benaderd worden door werkgevers. Omdat het cv direct wordt toegevoegd aan het persoonlijke profiel van de werkzoekende, kan hij of zij in het vervolg met één druk op de knop solliciteren, vanaf ieder apparaat.

Momenteel worden er elke maand 2,6 miljoen nieuwe cv’s toegevoegd, en dit is precies de reden waarom geavanceerde zoektechnieken steeds noodzakelijker worden voor recruiters – deze technieken helpen u de juiste kandidaten te vinden voor uw openstaande vacatures.

Welke zoektechnieken zijn er beschikbaar op Indeed CV?

Boolean Search

Met Booleaanse zoekoperatoren kunt u uw zoekresultaten verfijnen of juist verbreden.

[table “84” not found /]

Geavanceerde operatoren

Als u wilt zoeken naar bepaalde zinnen of termen die op een cv genoemd worden, gebruik dan een van onderstaande operatoren.

[table “85” not found /]

Filters

Naast Booleaanse zoektechnieken, kunt u ook de beschikbare filters gebruiken van Indeed CV. U kunt filteren op aantal jaren werkervaring, afstand, bedrijfsnaam en meer.

 

Meer weten? Bekijk onze video voor een korte rondleiding door Indeed CV.

Ga ook aan de slag met Indeed CV: doorzoek miljoenen cv’s met specifieke targeting om uw ideale kandidaten te vinden. En het mooie is: het zoeken en bekijken van cv’s is geheel gratis. U betaalt alleen als u daadwerkelijk contact opneemt met een kandidaat.