Nieuw! Indeed Academy: ons e-learningplatform voor recruiters

Als recruiter zit je dag vaak vol met uitdagende taken. Van het beheren van data in je applicant tracking system (ATS) tot het aansturen van collega’s, en alles daartussen in. Er is een hoop te doen, een hoop bij te houden en er zijn een hoop tools die je kunt gebruiken. Daar komt bij dat er nooit genoeg uren in een dag zitten om alles af te krijgen. Dit maakt het een uitdaging om tijd te vinden voor de leukere onderdelen van je baan, zoals het contact met kandidaten.

Wat als er een trainingsprogramma zou zijn dat je helpt alles uit je beschikbare tijd te halen? Dat je helpt nieuwe tools te ontdekken en om belangrijke data te interpreteren? En dat het mogelijk maakt om meer tijd te besteden aan dingen die je écht leuk vindt?  

Het goede nieuws: zo’n soort trainingsprogramma is er nu!

Indeed Academy is een volledig gratis programma bestaande uit negen e-learnings die gebruikers helpen alle mogelijkheden van het Indeed-recruitmentplatform te ontdekken. Door korte videolessen leer je best practices, krijg je datagedreven inzichten en haal je het maximale uit je deelname aan het programma. De e-learnings zijn on-demand beschikbaar en niet tijdsgebonden. Zo kunnen zelfs recruiters met meterslange to-dolijstjes deelnemen aan het programma op basis van hun eigen schema en in hun eigen tempo.

Interesse? Hier zijn een aantal onderwerpen waar we dieper op ingaan:

Vind betere kandidaten

Als je gebruikmaakt van Indeed CV loop je al voor op de concurrentie. Maar wat als je een gedetailleerde handleiding zou hebben om je te helpen nóg meer uit Indeed’s CV-database te halen? In de e-learning over Indeed CV delen we geavanceerde gebruikerstips zodat ook jij kandidaten van hoge kwaliteit beter kunt targeten en de responspercentages op je berichten kunt verbeteren.

Laat prestatiedata voor je werken

Ken je het verschil tussen cost-per-click, click-through-rate en cost-per-apply? Of je nu op zoek bent naar algemene informatie over deze termen of je je meer wilt verdiepen in prestatiedata, Indeed Academy laat zien hoe je deze meetwaardes gebruikt om je recruitmentactiviteiten significant te verbeteren.

Behaal meer winst met Gesponsorde Vacatures

Veel recruiters zijn verbaasd als ze ontdekken dat het plaatsen van een Gesponsorde Vacature op Indeed resulteert in tot vijf keer meer clicks* dan een niet-gesponsorde vacature. Na het volgen van de e-learning zal dat bij jou niet meer tot verbazing leiden. Hierin leer je alles wat je moeten weten over Gesponsorde Vacatures – van het plaatsen van dit soort vacatures tot het verschil met Werkgever Uitgelicht en de vraag welke opties het beste aansluiten op jouw specifieke situatie.

Bouwen aan je employer brand

Besteed jij weinig aandacht aan employer branding? Bedenk dan eens dat 83 procent van de kandidaten aangeeft dat werknemersreviews hun beslissing om te solliciteren bij een specifiek bedrijf hebben beïnvloed**. Employer branding is erg belangrijk bij het aantrekken van toptalent, en reviews zijn daar slechts één belangrijk onderdeel van. In deze e-learning ontdek je hoe je een Indeed-Bedrijfspagina claimt en inricht, en deze gebruikt om je employer brand op een aantrekkelijke en correcte manier te presenteren om potentiële kandidaten aan te spreken.  

Optimaliseer de ervaring van kandidaten

Weet je niet precies hoe jij je kunt inleven in de ervaring van jouw potentiële kandidaten? Geen zorgen, wij gaan je helpen! In deze e-learning laten we je zien hoe werkzoekenden hun zoektocht naar een baan doorlopen en geven we je tips en ideeën om de communicatie met kandidaten te verbeteren én je response rates te verhogen.

Dit alles is alleen nog maar een voorproefje van wat je kunt leren via Indeed Academy. Dus waar wacht je nog op? Klik hier voor meer informatie.

 

* Bron: Gegevens van Indeed (wereldwijd)

** Bron: Redshift Research in opdracht van Indeed