Highlights Interactive Benelux 2018: The Search For Greatness

Int Benelux

Er zijn talloze manieren om succes te definiëren. Kijken we naar de arbeidsmarkt, dan draait alles om het realiseren van de ideale match tussen werkgever en kandidaat. Als dat lukt, zijn de mogelijkheden onbeperkt en liggen zelfs de meest ambitieuze doelen binnen handbereik. Maar succes kent geen vast recept en de route ernaartoe is voor iedereen anders. Deelnemers gingen met Indeed op pad in de ‘Search for Greatness’.

Client Panel Int Benelux

 

Op 15 tot en met 17 oktober vond Indeed Interactive Benelux 2018 plaats in het idyllische Château St Gerlach in het Limburgse Valkenburg. Met een inspirerende line-up van internationale experts die hun kennis en visie deelden rondom het centrale thema ‘The Search For Greatness’. Wie is de ideale kandidaat? Bestaat deze écht en hoe kunt u dit toptalent bereiken en overtuigen voor uw organisatie te komen werken? Welke valkuilen liggen op de loer en wat kunt u leren van recruitmentexperts van over de hele wereld? Deelnemers dompelden zich twee dagen lang helemaal onder in de wereld van het vinden, binden en verleiden van talent. We delen een aantal highlights.

Wat verstaan we eigenlijk onder ‘Greatness’?

Paul D’Arcy, Senior Vice President Marketing van Indeed vertelt hoe belangrijk het is om de juiste mensen te kunnen vinden voor uw organisaties en hoe we ervoor zorgen dat we vooroordelen buiten beschouwing laten. 

 

Recruitment Evangelist Anouk Kon verscheen ook op het podium. In deze video onthult zij drie manieren om schaars talent aan te trekken in de hedendaagse arbeidsmarkt.

 

Tot slot vertelt Sara Cauwenbergh over hoe zij greatness definieert. Hoe helpt zij werkgevers en recruiters bij het vinden van greatness?

 

 

Interactive Benelux