Indeed CV – Abonnementen voor werkgevers nu beschikbaar

Indeed lanceert een nieuw afrekenmodel voor Indeed CV: we stappen over op een abonnementsvorm. Een formule waarin werkgevers niet langer per contact betalen, maar een abonnement kiezen dat het best bij hen past.

In een eerdere blog vertelden wij al waarom dit voor werkgevers en werkzoekers effectiever zal werken. Het model maakt het eenvoudiger om doelgericht recruitmentbudgetten in te zetten en te voorspellen. Bovendien worden succesvolle recruiters beloond met credits.

Voordelen van de abonnementen

Beter voorspelbaar

In het nieuwe model kunnen werkgevers net als voorheen kosteloos zoeken in de database. Om de namen van kandidaten te zien en contact met hen te kunnen opnemen, moeten zij echter voortaan beschikken over een abonnement. De nieuwe abonnementsvormen maken de kosten van werving beter voorspelbaar.

Hoe gerichter u relevante kandidaten benadert met interessante berichten, hoe meer u profiteert. Niet alleen in de vorm van meer waardevolle kandidaten, maar ook in de vorm van contact credits.

Contact credits

U ontvangt van Indeed namelijk twee contact credits als een werkzoekende meer wil weten over uw vacature en één contact credit voor elke andere reactie*. Dit model hebben wij ontwikkeld om meer candidate engagement te creëren, de wervingskosten terug te dringen en zowel werkgevers als kandidaten een prettige experience te bieden.

Werkzoekenden kunnen net als altijd gratis een cv aanmaken op Indeed CV. Deze database blijft groeien, zodat het aantal gekwalificeerde kandidaten waaruit u kunt kiezen groter is dan ooit!

Onze abonnementsvormen

Vanaf nu kunt u abonnementen aanschaffen op Indeed CV. U kunt kiezen uit een Standaard en een Professioneel abonnement. Een Standaard abonnement kost € 100,- per maand en hiermee hebt u recht op 30 nieuwe contacten per maand. Een Professioneel abonnement kost € 200,- per maand en hiermee hebt u recht op 100 nieuwe contacten per maand.

Contacten die niet zijn gebruikt, blijven zes maanden geldig. Iedereen met admin-rechten kan abonnementen beheren. Bent u geen admin dan kunt u uw accountbeheerder verzoeken resterende contacten aan u over te dragen.

Met Indeed CV Abonnementen hebben we een volgende belangrijke stap gezet waardoor Indeed CV hét platform is en blijft voor het vinden van en het in contact komen met het juiste talent voor uw organisatie.

Ook effectiever werven?

Kennis is macht. Start vandaag nog geheel kosteloos met Indeed Academy, volg de e-learnings en til uw recruitmentproces naar een hoger niveau!

Altijd de meest recente recruitmenttips in uw mailbox? Meld u aan voor de Indeed Blog-alert. Laat uw e-mailadres achter in het blauwe blok bovenaan deze pagina en u bent altijd up-to-date.

Indeed CV
*) Algemene Voorwaarden