Dat moet gevierd worden: Indeed Academy is jarig

Indeed Academy viert feest! Het is alweer een jaar geleden dat deze online training voor recruiters werd opgericht. En wat een succes! Het afgelopen jaar hebben honderden professionals via het programma ontdekt hoe zij Indeed optimaal kunnen inzetten om meer recruitment ROI te bereiken. Heb jij het al geprobeerd?

Compleet trainingsprogramma

Indeed Academy is een volledig gratis opleidingstraject met een breed scala aan e-learnings die het volledige vakgebied van recruitment bestrijken. Van psychologische en sociologische inzichten tot employer branding, van inbound tot outbound recruitment, van vacatureteksten schrijven tot searchen en screenen: het complete vakgebied passeert de revue in de modules:

♦ Aantrekken

♦ Werven

♦ Verbinden

♦ Analyseren 

Praktisch, flexibel en in je eigen tempo

Recruiters zijn druk en tijd is schaars. De Indeed Academy speelt daar haarscherp op in. Met de on-demand e-learnings kun je studeren in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Met korte verhelderende trainingsvideo’s, praktische tipsheets en FAQ’s leer je snel, doelgericht alles wat je op dat moment wilt weten. En ben je voor alle tests geslaagd? Dan krijg je de felbegeerde Academy Graduate-badge als bewijs van je kennis en expertise.

Verbeter je recruitment ROI

Sneller, met minder inspanning en tegen lagere kosten een betere match maken. Wie zou dat niet willen? De Indeed Academy geeft je alle tools in handen om je doelen te realiseren. Je krijgt tips hoe je maximaal rendement haalt uit de database van Indeed CV, bijvoorbeeld door targeting en respons-optimalisatie.

In de training leer je precies welke recruitmenttechnieken je kunt inzetten en welke voor jouw specifieke doel het meeste resultaat opleveren.

Vind meer geschikte kandidaten

De training leert je hoe je effectief zelf kandidaten kunt zoeken, maar ook hoe je als werkgever top-of-mind wordt bij veelbelovende kandidaten. Hoe zet je je bedrijf in de spotlights, hoe bouw je een duurzame relatie op met talent en hoe zorg je voor een positieve candidate experience? Tips van onze in-house experts, best practices en praktische inzichten geven je een schat informatie waarmee je direct zelf aan de slag kunt.

Versterk je werkgeversmerk

Een sterk merk werkt als een magneet voor nieuwe medewerkers. Authentieke verhalen, ratings en reviews spelen een cruciale rol in het aantrekken en overtuigen van kandidaten. In de training ontdek je welke middelen en kanalen je kunt inzetten om je employer brand te verstevigen. Van de Indeed Bedrijfspagina tot social media, van contentmarketing tot het inzetten van je eigen medewerkers.  

Meten is weten

Datagedreven werken is niet meer weg te denken uit de huidige recruitment praktijk. Weet jij welke activiteiten en welke bronnen het hoogste rendement opleveren? Wat is jouw optimale time-to-hire, click-through-rate en wat is jouw return-on-investment? In de module Analyseren leer je de belangrijkste performance data in kaart te brengen en te duiden. Hierdoor houd je grip, kun je tijdig bijsturen en werk je continu aan verbetering van je prestaties.

Verrijk je CV

De Indeed Academy is een inspirerende omgeving waar je laagdrempelig hoogwaardige kennis opdoet over het vakgebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hiermee til je recruitment binnen jouw organisatie naar een hoger niveau, bouw je aan een krachtig employer brand en verstevig je de relatie met talent. 

Kortom, breng jezelf én je recruitmentstrategie naar een hoger niveau! Meld je gratis aan op de Indeed Academy en ontdek het grote aanbod aan e-learnings en tipsheets. Volg een complete module of kies een onderwerp waarover je nu direct meer wilt weten. Waar, wanneer en hoe? Dat bepaal je helemaal zelf. In je studeerkamer, in de trein of op het strand? Het kan allemaal. 

Veel succes en wijsheid gewenst!

* Bron: Gegevens van Indeed (wereldwijd)