Gratis vacatures plaatsen op Indeed

Featured Video Play Icon

Wanneer werkzoekenden Indeed bezoeken dan typen ze het soort werk in waar ze naar op zoek zijn en de locatie waar ze willen werken. Veel van de resultaten die ze te zien krijgen zijn vacatures die door onze zoekmachine zijn verzameld. Werkgevers kunnen echter vacatures ook rechtstreeks op Indeed plaatsen – een gratis en gemakkelijke manier om uw vacatures onder de aandacht te brengen van kandidaten via zowel desktop als mobiel.

Om een vacature op Indeed te plaatsen bezoekt u indeed.nl/personeel. Vervolgens klikt u op “Vacature Plaatsen”. Als u nog geen werkgeversaccount heeft, dan wordt u gevraagd er één aan te maken.

Vervolgens voert u zelf de functienaam, functieomschrijving en de locatie van de vacature in. Daarna kan de vacature geplaatst worden, zodat relevante kandidaten deze kunnen vinden en erop kunnen solliciteren. U krijgt tevens toegang tot eenvoudige hulpmiddelen voor het beheer van de sollicitaties en het analyseren van de prestaties van de vacature. Met deze makkelijke methode kunnen bedrijven snel effectieve wervingsstrategieën ontwikkelen.

Als u uw wervingscampagne verder wilt verfijnen dan kunt u de vacature sponsoren. Dit zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid van een vacature, zelfs als na verloop van tijd er meer recente vacatures beschikbaar zijn die anders eerder geplaatste vacatures zouden verdrukken. Werkgevers betalen alleen wanneer er op hun vacature wordt geklikt.  Het adverteren van een vacature kan op elk moment heel gemakkelijk gestart, gestopt of onderbroken worden.

Vandaag de dag gebruiken meer en meer mensen een mobiele site of app om vacatures te vinden – meer dan de helft van het verkeer op Indeed is nu al afkomstig van mobiele apparaten. Elke vacature die op Indeed wordt geplaatst is dan ook beschikbaar op onze voor mobiel geoptimaliseerde site en app en werkzoekenden kunnen gemakkelijk vanaf elk apparaat solliciteren, zodat u geen enkele kandidaat misloopt.