Alles wat je wilt weten over het aantrekken van talent

Veelbelovend talent op de arbeidsmarkt is vaak actief op zoek naar nieuwe uitdagingen. Maar hoe zorg jij dat werkzoekenden in de veelheid van personeelsadvertenties precies jóuw vacature vinden? En hoe word jij als werkgever top of mind bij geschikte kandidaten?

Met de lancering van How-to Hub biedt Indeed werkgevers een vraagbaak boordevol tips over het vinden en selecteren van talent. Hoe je opvalt als werkgever, een succesvolle vacaturetekst plaatst, kandidaten selecteert, een overtuigend recruitmentproces inricht en nog veel meer.

Antwoord op al jouw vragen

In de How-to Hub vind je alles wat je moet weten over het aantrekken van de juiste mensen voor jouw organisatie. Hoe je de beste functietitel kiest en overtuigende vacatureteksten schrijft en wat je kunt doen om jouw vacature optimaal te promoten. Je vindt adviezen hoe je een wervingsproces inricht dat voor recruiters prettig en efficiënt werkt. En natuurlijk geven we je tips hoe je sollicitanten een aantrekkelijke candidate journey biedt. Alles wat je wilt weten, overzichtelijk bij elkaar op één plek. Kies op onderwerp uit het drop-down menu of ga vanuit de link op de overzichtspagina van de Hub direct naar een interessant onderwerp.

Aanbevelingen om nog meer te ontdekken

Bij elk artikel in de Hub vind je gerelateerde content die je helpt om van je werving een succes te maken. Nadat je bijvoorbeeld hebt geleerd hoe je een vacature kunt plaatsen op Indeed, wijzen wij je op tips hoe je efficient kandidaten kunt beheren en effectief met sollicitanten communiceert. Zo vind je eenvoudig je weg in de Hub. En heb je toch nog vragen? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder.

Meer weten over het aantrekken van talent? Bekijk de How-to-Hub