IndeedWorks: Hét gratis online event voor recruiters

Het aantal werkzoekenden stijgt, maar hoe bereik je de juiste kandidaten? Wat doe je in deze tijden van ‘anderhalve meter afstand’ om toch een persoonlijke relatie op te bouwen met talent? Welke rol speelt technologie en wat maakt eigenlijk dat waardevolle medewerkers ineens gaan mijmeren over een carrièreswitch? Het antwoord op deze vragen – en nog veel meer – ontdek je tijdens IndeedWorks op donderdag 29 oktober a.s.

IndeedWorks is een Online Recruitment Event dat speciaal is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt hoe je in deze continu veranderende wereld toch tijdig de juiste medewerkers kunt aantrekken, stimuleren en behouden.

Een event over het vinden van en verbinden met talent. Experts en vakgenoten delen hun kennis, ervaring en onderzoeksresultaten. Ze delen best practices en laten zien hoe je ook in tijden van social distancing een indrukwekkende candidate journey en een toekomstbestendige recruitment- en hr-strategie kunt inrichten.

Als klap op de vuurpijl toont illusionist Victor Mids hoe je met onvervalste Mindf*cks het brein van je doelgroep beïnvloedt.

Wat staat er op het programma?

Medewerkerstevredenheid: dromen, ambities en bedrijfsstrategie
Carrièrepaden zijn niet lineair en voorspelbaar. Medewerkers hebben elk hun eigen dromen en ambities, afhankelijk van de fase waarin ze zich bevinden. De kijk op werk verandert. En nu we steeds vaker op afstand werken, veranderen ook de verwachtingen van werknemers. Tijdens IndeedWorks verdiepen we ons in de vraag hoe je als werkgever aantrekkelijk blijft voor talent en hoe je medewerkers tijdens de gehele ‘employee journey’ een positieve ervaring kunt bezorgen.

Visie: Recruitment in het ‘nieuwe normaal’
De manier waarop we werken is veranderd en zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn. Omstandigheden dwingen werkgevers tot gewaagde beslissingen en innovatieve oplossingen. Velen van ons moeten op zoek naar aanpassingen en nieuwe strategieën om talent aan te trekken, te overtuigen en te behouden. In deze sessie delen we cijfers, inzichten, adviezen en best practices die je helpen je recruitmentdoelen te bereiken in deze periode van verandering.

Praktijkcase: Hoe Ipse de Bruggen veelbelovende kandidaten werft met online sollicitatie-events
Ipse de Bruggen is een zorginstelling die zich vanuit 370 locaties inzet voor zorg voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten. Als gevolg van de COVID-19 richtlijnen kunnen zij niet langer grootschalig en op locatie werven. Tijdens een break-out sessie vertelt recruiter Dennis Greven hoe Ipse de Bruggen Virtual Hiring Events inzet om online een persoonlijk, effectief en snel sollicitatieproces te realiseren.

How to: Betere vacatureteksten dankzij storytelling
Iedereen is gevoelig voor een goed verhaal. Recruiters kunnen daarom een krachtig wapen inzetten: storytelling. Het spreekt tot de verbeelding en brengt de baan en jouw organisatie tot leven. Tijdens het event ontdek je hoe je elementen van storytelling in vacatureteksten verwerkt. We delen ervaringen en geven praktische voorbeelden. Na afloop van deze sessie weet jij precies hoe je de juiste toon vindt om de beste kandidaten enthousiast te maken voor jouw vacature.

Neuro Recruitment: Het brein beïnvloeden met meesterlijke Mindf*cks

Download transcriptie

Een online event; hoe gaat dat in zijn werk?
Heel eenvoudig en toegankelijk. Na je aanmelding krijg je van ons een link met verdere instructies. Op 29 oktober log je in op de virtuele omgeving. Daar kun je zelf kiezen welke online sessies je wilt bijwonen. Verder kun je virtueel ‘rondwandelen’, vragen stellen aan de medewerkers van Indeed en netwerken met andere bezoekers. Eigenlijk net als een fysiek event, maar dan vanuit je eigen omgeving en geheel ‘corona-proof’. Zien we je daar?

Ben jij er ook bij? Hier aanmelden